Hobby's & Interesses

Computerspelletjes

Het is leuk om een hobby te hebben waar je in je vrije tijd van kunt genieten, zoals gamen. Ik geniet van spellen zoals Overwatch, Rogue Company en puzzelspellen zoals The Room.

De setup is belangrijk voor mij. Ik wil mijn setup zo mooi mogelijk maken binnen mijn budget. Een goede setup zorgt voor een echte game-omgeving en verbetert mijn gaming-ervaring.

Mijn huidige setup bestaat uit een krachtige computer, een kwalitatieve gamingstoel en meerdere schermen voor een optimale game-ervaring. Ik zoek altijd naar nieuwe accessoires om mijn setup te verbeteren, zoals kleurrijke verlichting en decoraties.

Ik vind het geweldig om te zien hoe mijn setup zich ontwikkelt en verbetert. Ik blijf mijn gaming-ervaring verbeteren en optimaliseren, omdat een goede setup net zo belangrijk is als het juiste spel.

Setup
Vilnius

Reizen

Reizen is een van mijn grootste hobby's en ik vind het heerlijk om nieuwe plekken te ontdekken. Het afgelopen jaar heb ik enkele geweldige reizen gemaakt, waaronder naar Barcelona, Parijs, Warschau en 2x Litouwen. Tijdens mijn reis naar Litouwen heb ik kennisgemaakt met de prachtige cultuur en de vriendelijke mensen. Ik heb genoten van het verkennen van de mooie landschappen en de historische monumenten. Het was een unieke ervaring die me zeker bij zal blijven. Hier ben ik ook verliefd geworden op het land.

Reizen geeft me de kans om nieuwe culturen te ervaren, nieuwe mensen te ontmoeten en mezelf uit te dagen om uit mijn comfortzone te komen. Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gehad om deze prachtige plekken te bezoeken en ik kijk er naar uit om nog meer van de wereld te zien. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen om te verkennen en ik geniet ervan om mijn reiservaringen te delen met anderen, zodat zij ook geïnspireerd kunnen raken om de wereld te ontdekken. Na elke reis kom ik terug met nieuwe verhalen, herinneringen en een grotere waardering voor de diversiteit en schoonheid van onze wereld, en ik kan niet wachten om weer op pad te gaan en meer onvergetelijke avonturen te beleven.

Natuur

Ik geniet van natuurwandelingen in Landschap De Liereman bij ons in Oud-Turnhout. Het is een prachtig natuurgebied met bossen, vijvers en wandelpaden. Tijdens mijn wandelingen kan ik de flora en fauna bewonderen en genieten van de rust en stilte. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en mijn geest te verfrissen.

De Liereman