Mijn Ervaringen

Als afgestudeerde van de opleiding kantoor aan de Campos Turnhout heb ik een breed scala aan werkervaring opgedaan. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen, waaronder stages in detailhandel, bij het plaatselijke zwembad, in de logistiek bij de christelijke mutualiteit, en op een basisschool als secretariaatsmedewerker. Mijn laatste stage was bij Woonboog, een sociale huisvestingsmaatschappij, waar ik een jaar lang als administratief medewerker heb gewerkt.

Logo Campos
Logo Woonboog rounded mx-auto d-block md

Tijdens deze stages heb ik effectieve communicatie, multitasking, prioriteiten stellen en nauwkeurig werken geleerd. Ik heb ook mijn technische vaardigheden verbeterd door te werken met verschillende software en systemen. Deze stages hebben mij geholpen om mijn sterke en zwakke punten te ontdekken en het type werk te bepalen dat het beste bij mij past.

Ik heb ook geleerd over teamwork en samenwerking, en hoe belangrijk het is om goed samen te werken en elkaar te ondersteunen om gezamenlijke doelen te bereiken. Mijn stage bij Woonboog heeft mij veel geleerd omtrent: O365

Tijdens een buitenlandse stage in Litouwen als onderdeel van het Erasmus+ programma heb ik interculturele communicatie, organisatorische vaardigheden en het vermogen om onder druk te werken geleerd. Deze ervaring heeft mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling bevorderd.

Kortom, ik ben dankbaar voor mijn opleiding en stages en ben vastbesloten om mijn vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen in mijn toekomstige carrière.

Logo Erasmus+